Lahden Tanhuujien Tanssin Sävelin -konsertti tuo kolmatta kertaa yhteen paikallisia kansantanssin ja -musiikin nuoria harrastajia

Lahden Tanhuujat ry järjestää lauantaina 12.10.2024 klo 16 Vaahterasalissa (Aleksanterinkatu 26B) Tanssin Sävelin – kansantanssi- ja kansanmusiikkikonsertin.

Suosittu konsertti järjestetään nyt kolmatta kertaa. Esiintymässä on tänä vuonna lapsia ja nuoria Lahdesta ja Hollolasta sekä myöskin muutama aikuisryhmä. Lahden Tanhuujilta on mukana lähes kaikki lasten ja nuorten kansantanssiryhmät sekä Venla ja Linnea -duo. Mukana on ryhmiä myös Hollolan Nuorisoseurasta sekä Mateista ja Maijoista. Konsertissa kuullaan livenä kansanmusiikkia, kun soittamassa ovat Anu Alviolan johdolla Lahden Konservatorion Säihke-yhtye ja Lahden Musiikkiopiston Polanne-yhtye.

Konsertti tarjoaa monipuolisen katsauksen kansantanssin ja kansanmusiikin nykytilaan, jossa on mukana niin perinteistä nousevaa ohjelmistoa kuin myös aivan uusia koreografioita ja säveliä. Tapahtuma on koko perheen tapahtuma, joka sopii kaikenikäisille. Konsertin kesto on väliajan kanssa noin 1h 45 min.

Tanssin Sävelin -konserttiin on mahdollista varata lippuja etukäteen sähköpostitse osoitteesta lahden.tanhuujat@gmail.com.

Lippuja myydään myös Vaahterasalin ovella tuntia ennen esitystä.
Liput: 10 euroa, perhelippu (2 aik. ja 2 lasta) 30 euroa ja alle 5v. ilmaiseksi

Lisätietoja: www.tanhuujat.net