Kaustisen Hääkuoro: Kansanlaulun taikaa

Kuvaus

Hääkuoron tuoreelle äänitteelle on valikoitu joukko a´cappellana esitettyjä kansanlauluja kuoron nykyisestä ohjelmistosta. Kaustisella sukupolvelta toiselle siirtyneiden perinteisten laulujen lisäksi joukossa on Pasi Porvarin ja Wiljami Niittykosken sävellyksiä sekä neljä kansanlaulua Virroilta. Levylle saatettu musiikki on raikas tuulahdus uutta ja tunnelmallinen ripaus vanhaa kuoron ohjelmistoa, uusin tulkinnoin.
Suuren osan laulujen sovituksista ovat tehneet kuoron nykyinen johtaja, Arto Anttila, sekä kuoron edellinen johtaja, Jarmo Kotaja. Levyllä on myös kuoron perustajan, Aaro Kentalan, ja kuoron järjestyksessään toisen johtajan, Heikki Laitisen, sovitukset Wiljami Niittykosken rakkaisiin ja koskettaviin sävellyksiin.

Levyllä kuoroa johtaa ja taiteellisena johtajana toimii Arto Anttila / Ajan Musiikki
Äänityksestä ja miksauksesta vastaa Matti Laitinen / Popkammari
Masteroinnista vastaa Minerva Pappi / Waudio
Kannet Jani Korkiakangas / Arctosmedia

Sävelten taika / Kymmenen penniä poijalla rahhaa / Minä koskeni rannalla istun / Ei tyynny syömmeni / Sinulle ainoalle / Ameriikan polokan tahtia / Keinuttele tuuli / Polut / Hämärtäissä / Löysin kerran kulkeissani / Ennen ne virtain kirkonkellot / Ämmät ne kantaa / Kehtolaulu / Laulun taika / Kesän haudalla