Frigg: Joululaulut

Kuvaus

Frigg-yhtyeen joululevy nyt myynnissä!

Levyn ohjelmistoon kuuluu koko kansan rakastamia tunnettuja joululauluja kuten Tonttu ja En Etsi Valtaa Loistoa, jotka saavat uuden muodon Friggin sovituksissa. Lisäksi levyllä kuullaan Friggin jäsenten säveltämiä uusia joululauluja, joiden lyriikat ovat kirjoittaneet nuoren kirjailijapolven kärkinimiin kuuluva Juha Itkonen ja Kaustiselta kotoisin oleva runoilija Antti Huntus.

”Projekti alkoi palavasta halusta tuoda aidosti kotoinen, lämmin ja sävykäs vaihtoehto nykyisen joulumusiikkitarjonnan rinnalle. Halusimme vangita projektiin todellista ja maanläheistä joulua - kaikkia niitä tunnelmia, joita omiin, kansanmusiikin täyteisiin joulumuistoihimme liittyy. Johannalla ja Timolla on molemmilla vahvat kytkökset kansanmusiikkiin ja he olivat luontevia valintoja projektin solisteiksi. Kiertue on meille erityinen tietysti myös siinä mielessä, että emme ole Friggin kanssa koskaan tehneet Suomessa näin mittavia kiertueita!”, kuvailee Friggin viulisti Esko Järvelä.

Johanna Försti (laulu, viulu)
Timo Rautiainen (laulu, mandoliini)

Alina Järvelä (viulu)
Esko Järvelä (viulu)
Tommi Asplund (viulu)
Tero Hyväluoma (viulu)
Petri Prauda (mandoliini, säkkipillit, cittern)
Anssi Salminen (kitara)
Juho Kivivuori (basso)

Luo, luo, loistosi luo / Joulukortti / Joulu-uni / Sauna jouluksi / When the land is white with snow / Arkihuolesi kaikki heitä / Salmelan luihu / Tonttu / Koska on taas joulu / Konstan joululaulu / En etsi valtaa loistoa