Ilo(iset) tytöt: Tulossa!

Kuvaus

Mie ilossain ja surussain vain musisoia tykkään, jos näen kivan runon, siihen melodian lykkään. Voi, kun KAIKKI päivät saisi lauleskella ja hanurin soittoa harjotella!

 

Rakas kuulija, sie pitelet nyt käsissäs meijän esikoislevvyy. Haikeetaha tuo, niin kauvva myö sitä viännettii, vaikkei studios oltukkaa ko nelisen hassuu päevää. Vuan kylä myö palijo puhuttii, et oisse vuan kiva suaha narulle nämä ilooset vuojet ko yhees soitettaan, tiijä koskaa vaek oiski ohi – vaik ikinuorii ja nättei ollaakii.

 

Ilo(iset) tytöt on ollunna Tulossa! jo vuojesta 2012 alkaen. Levyn tekkoon meitä kannusti ennen muita meijjän oma kuulijakunta, ja toivomma, että hyö tästä nauttivat. Siinä muallisessa tulossa tuskin ollaan tämän julukasun jäläkeenkään, mutta haetanneeko tuo: myö ollaan kuitennii onnellisia, että suahan soittaa ja että keikoille tohitte tulla: ollaanhan myö parraimmillaa lavaalla, ja sen ulukopuolella ja kumpaaki sorttimenttii on tälle alpumillekkii päätynt. Iloa, eloa, suloa ja tuloa: siihen on hyvin pyritty, mutta riimaa on tohtinu tulla. Levyllä kuuluu arki, ja nii sen pittääkin. Meille on arki tupannu olla ku yhtä juhulaa ja toisteppäin. Se tietty suattaa suututtaa, että tää on ku kuunnelma konsanaa: taustamusaksi ei oikee sovi, rosoa on ja rönsyä, vuan parempi viilistellä hetkessä itessään. Ja siihe myö kaikkii kannustettaan: ota se hetki ittelles, minkä täs haepakas ansaitset.

 

Tämä muailma on niin arka paekka naiselle. Pittää olla kliiniä ja silleetä, ei kertakaikkiaan oo tilloo moninaisille naisille. Myö ei olla mittää iäripiätä, vuan ihan tavallissii savolaislikkoja, viimesepäälle pelimanneja. Meille on tärkkeetä ystävyys, soittamisen ilo, saona ja Sangria ja näitä myö vualitaan viimesöön asti. Vaekka mitä vielä tapahtus täs kiaron pyörees muailmas, myö toivotaan voivamma olla sopivan hyvvii ja osottammaa muillekkii tämä tie. Oo rohkeesti kuka oot ja hyppää meijjän kelekkaa!