MäSä Duo: Eläköön

Kuvaus

Eläköön -albumi on tuoreen Konsta Jylhä -kilpailun voittajan, Kyösti Järvelän ja Lauri Kotamäen muodostaman MäSä Duon ensimmäinen tallenne. Duon ohjelmisto sisältää pääosin perinteistä kansanmusiikkia sovitettuna uudella otteella. Vahvana sävynä musiikissa on etelä- ja keskipohjalaisuus. Ohjelmistoon kuuluu vanhoilta mestareilta opittuja lauluja, rekilauluja, kupletteja, pelimannisävelmiä ja sikermiä.

Eteläpohjalaispastorit jakavat ilosanomaansa jae kerrallaan. Unohda tuomionpasuunat, nauti ennemminkin armollisen rakkauden julistuksesta ja anna etelä-pohjalaisen miehen kokea lohtua, toivoa ja uskoa omimmassa interiöörissään. Järvelä ja Kotamäki ovat kasvaneet suomalaisen kansanmusiikkiperinteen keskellä. Miehillä on pitkä kokemus erilaisista kokoonpanoista suomalaisten kansanmusiikkiyhtyeiden parista.

Lukkarin Heikin polkka / Oi jos ilta joutuisi ja Luumäen surkia / Nautin elämästä / Kahvilaulu / Kauan odotettu / Renki-Kallen ja piian polkat / Kirjeen sulle kirjootan / Paavon viinapikari / Tanssit tallin vintillä ja Hevospolkka / Lapua tulvii / Pelimannit soitto- ja juttelutuulella / Virsi 440