Onni Rajaniemi: Mä näin liian kauas

Kuvaus

Onni Rajaniemen musiikissa yhdistyvät folk, suomirock ja kevyesti unelmoiva pop. Rajaniemen kesäkuussa ilmestynyt “Mä näin liian kauas” -albumi laajentaa debyytin “Syksy” (2017) akustisesta ilmaisusta sähköiseen. Rajaniemen laulut kertovat pelosta tuntemattoman äärellä, rakkaudesta kaikkeen ja ei-mihinkään sekä keskeneräisyydestä. Onni Rajaniemi esiintyy sähköisen bändin kanssa rakentaen siltaa folkmenneisyyden ja rocknykyisyyden välille.

Albumi kuljettaa kuulijat verevän folk rockin, aurinkoisen suomirockin ja herkän akustisen laulelman tunnelmiin. Kuultavissa on sähköä, sydänsuruja, elämäniloa, hämmennystä, kevättä ja Syksyä, sekä tietysti ihmismielen kierouksia. Ennen kaikkea kuultavissa on kuitenkin musiikkia, jota Rajaniemi on halunnut tehdä jo pitkään, ja jakaa muiden kuultavaksi.

Onni Rajaniemi - laulu, kitarat, basso, oktaavikitara, mandoliini, urkuharmoni, perkussiot
Anssi Vättö - basso , piano, oikosulkugeneraattori ynnä muut spedut
Johannes Latva - rummut ja perkussiot

Hei hyvä ihminen / Ei mitään / Fiilis (tosielämää) / Yölliset aatokset / Tahdon sut mukaan / Ei sen pitäisi olla niin vaikeaa / Pelkään ettei kaikki käännykään parhain päin / Maailma makaa / Viimeinen tanssi / Onnellinen