Sabrina ja Saarten tyttäret: Lemmennosto EP

Kuvaus

LEMMENNOSTO-EP ON JULKAISTU!

Laajaa kiinnostusta herättäneen Sabrina ja Saarten tyttäret -laulukollektiivin ensimmäinen EP Lemmennosto on julkaistu. Kolme biisiä, kolme erilaista mielentilaa: nousevaa lempeä, herkkää kaipuuta ja se tunne, kun uskaltaa vihdoin luopua pelosta ja päästää irti.

Nuorten naisten laulukollektiivin musiikki on yhtyeen perustajan ja keulakuvan Sabrina Ljungbergin käsialaa, ja sanat tulevat Kantelettaresta.

Äänityksestä vastasi Antti Vuori, miksauksesta ja masteroinnista Tuomas Aukio, Lemmennoston kehorytmit laati Venla Sandgren ja levynkansigrafiikat taiteili Jesse Pasanen.

Lemmennosto-EP kuunneltavissa Spotifyssä: https://open.spotify.com/album/3TZcGqKwDZzBNjJ8B0bp8g?si=A9wOpw36QJSnwe3oqcGSPQ Kesäkuussa julkaistu Lemmennosto-musiikkivideo Youtubessa: https://www.youtube.com/watch?v=lqUcWf95aMg

Kolme vuotta sitten perustettu Sabrina ja Saarten tyttäret luo uutta musiikkia yhdistelemällä ikiaikaisia kansanrunoja tarttuviin melodioihin ja särmikkäisiin rytmeihin. Yhtyeen perustaja Sabrina Ljungberg (s. 1989) on säveltänyt laulut Kantelettaren teksteihin.

Laulut kertovat nuoren naisen elämästä - ajasta aikaan kasvukivut ja onnenaiheet ovat samanlaisia. Lauluteksteistä punoutuu kokonaisuus, jossa haaveileva tyttö kasvaa unelmiaan toteuttavaksi nuoreksi naiseksi.

Saarten tyttäret työstää musiikkiaan improvisoinnin keinoin. Heittäytyvä ilmaisu ja draamallinen jännite on leimallista yhtyeen esityksissä. Esityksiin rakennetaan visuaalisia elementtejä yhteistyössä valo- ja kuvataiteilijoiden kanssa.

Lisätiedot:

Sabrina Ljungberg

+358 40 704 2771, sabrina@saartentyttaret.com

www.saartentyttaret.com, Instagram + Facebook: @saartentyttaret