Tuomas Logrén: Kaunis mies

Kuvaus

Tuomas Logrén julkaisi toisen sooloalbuminsa Kaunis mies. Logrénin säveltämissä, sanoittamissa ja tulkitsemissa folktyylisissä, suomenkielisissä lauluissa sykkii ilo ja haikeus rinta rinnan. Jokapäiväinen elämä arkisine havaintoineen piirtyy esiin sanoituksissa joiden yhteisenä tekijänä kulkee rakkaus ja sen kaipuu mutta myös lempeä huumori. Kappaleiden sovituksissa yhdistellään taidokkaasti akustisia ja sähköisiä sointeja, kieli- ja kosketinsoittimia.

Kyseessä on todellinen soololevy sillä Logrén soittaa useimmat levyllä kuultavat instrumentit itse. Hänen lisäkseen levyllä vierailee muusikkona albumin taiteellinen tuottaja Kimpi Huisman.

Tuomas Logrén on tunnustettu ja kansainvälisesti arvostettu kansanmusiikkikitaristi, joka on soittanut mm. Friggin, Mimmien ja omien yhtyeidensä Tuomas Logrén Band ja Savuava Kirnu riveissä. Ensimmäinen sooloalbumi, kansanmusiikkia ja kantria yhdistelevä Yövesi ilmestyi vuonna 2014. Levy sai Teosto-palkinto - ja Etno-Emma –ehdokkuudet ja oli arvostelumenestys.

Kaunis mies / Kynttilänvalossa / Ensirakkaus / Kaunis mies / Leppälintu / Turvapaikka / Sydänmaa / Pöllö ja hippiäinen / Joella / Mustarousku / Voinko vielä