Ateneum-klubi: Matti Johannes Koivun Uskomaton Folktrio

Kuvaus

Ateneum-klubit ovat yllättäviä ja intiimejä keikkoja Ateneum Bistrossa. Kevään 2020 kantava teema on tiukasti svengaava ja mystisen maalaileva nykykansanmusiikki. 

Ke 15.4. klo 19-21 Ateneum Bistro

Matti Johannes Koivu suhtautuu live-esiintymisiin intohimoisesti. Hän onkin tehnyt satoja keikkoja ympäri Suomea yksin ja yhtyeensä kanssa. Ateneum-klubilla Koivu esiintyy yhtyeensä kanssa, jonka muut jäsenet ovat Topi Karvonen (kontrabasso) ja Aili Järvelä (viulu).

”Musiikin kestävyys punnitaan elävän yleisön edessä. Laulujen täytyy toimia Hangosta Nuorgamiin, suurissa ja pienissä paikoissa. Rakastan live-esiintymisen haastetta; sitä kuinka jännittää ja hirvittää, ja kuinka musiikki parhaimmillaan vapauttaa esiintyjän ja yleisön.”

Liput 20 € Ateneumin verkkokaupasta. Hintoihin lisätään palvelumaksu 1 €. Lippu sisältää vapaalipun näyttelyihin. Lippuja voi ostaa myös ovelta ennen keikkaa, mikäli niitä on saatavilla. Ateneumiin saapuessasi, käy näyttämässä lippusi lipunmyynnissä tai museokaupassa ja saat lippua vastaan, vapaalipun näyttelyihin. Vapaalippu on voimassa vuoden 2020 loppuun asti.

Klubit klo 19–21, showtime klo 20.

KATSO MYÖS MUUT KEVÄÄN ATENEUM-KLUBIT:

Ke 19.2. Tuuletar
Ke 18.3. Maija Kauhanen soolo

Kuva: Marek Sabogal