Esiintymistaidon työpaja soittajille

Kuvaus

Esiintymistaidon työpajassa harjoitellaan esiintymistilanteita rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä. Päivän mittainen kurssi sisältää alustusluennon ja runsaasti käytännön harjoitteita.

Työpaja on suunnattu aikuisille ja nuorille musiikin harrastajille. Kurssilla käsitellään stressinhallintaa, läsnäolon merkitystä sekä erilaisia rentoutumistekniikoita ja esitykseen valmistautumista.

Toisena kouluttajina toimii monitaiteinen muusikko ja pedagogi Maija Karhinen-Ilo. Toisen kouluttajan nimi ilmoitetaan lähiaikoina.

Mukaan mahtuu enintään 20 osallistujaa.

Koulutuksen hinta: ilmoitetaan lähiaikoina.

Kurssimaksuun voi hakea  maahanmuuttajille, työttömille ja eläkeläisille tarkoitettua 50 euron opintosetelietua. Jos haet opintosetelietua, laskutamme kurssin vasta kun hakemus on käsitelty, joten sitä ei makseta Holvissa ilmoittautumisen yhteydessä. Olemme yhteydessä kaikkiin opintosetelietua hakeneisiin sähköpostitse.

Lisätiedot: pekka.kinnunen@kansalaisfoorumi.fi ja eija.majoinen@kansalaisfoorumi.fi

Koulutus järjestetään yhteistyössä Suomen Kansanmusiikkiliiton, Suomen Puhallinorkesteriliiton ja Kanteleliiton kanssa.

Kansalaisfoorumin peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta kurssin viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos osallistuminen kurssille perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamisajankohtaa, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu, ellei hänellä ole esittää lääkärintodistusta tai todistusta ylivoimaisesta osallistumisesteestä.