Iholla ENKEL, Tipsy Gipsy & Rebekka Holi

Kuvaus

Syyskuussa Iholla-klubilla räjähtää varsinainen naisenergiapommi. Karoliina Kantelisen ja Susan Ahon harvakseen keikkaileva duo Tipsy Gipsy humalluttaa taituruudellaan ja karismallaan ja pelimannityttöbändi ENKEL liikuttaa ja naurattaa traditio-supervoimillaan. Illan avaa nuori laulaja-lauluntekijä Rebekka Holi.

https://www.facebook.com/events/218993315434702/
https://vainokallio.fi/
Liput: https://iholla.tapahtumiin.fi/fi/

ILLAN AIKATAULU
klo 18 ovet
klo 18.45 Rebekka Holi
klo 19.30 Tipsy Gipsy
klo 20.30 ENKEL

PÖYTÄVARAUKSET
Varaamalla ruokailua varten pöydän Väinö Kalliosta varmistat itsellesi istumapaikan sekä hyvän näkyvyyden ja kuuluvuuden koko illaksi. Pöytävaraukset: https://book.dinnerbooking.com/fi/fi-FI/book/index/1724/2

LIPUT (ennakkoon / ovelta):
12 / 15 € aikuiset
10 / 13 € Iholla-tulitikkuaskilla, KKV:n jäsenet, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät
6 / 7 € lapset (2-12 vuotta)
Liput: https://iholla.tapahtumiin.fi/fi/

TUOTANTO JA TIEDUSTELUT
Saura Ohjelmapalvelu Oy
www.saurabooking.com
johanna(a)sauraohjelma.com
laura(a)sauraohjelma.com

TIPSY GIPSY
Kokeneet kansanmuusikot Karoliina Kantelinen ja Susan Aho alkoivat kerran jammailla puistossa Berliinissä ja tuloksena syntyi duo Tipsy Gipsy. Tipsy Gipsyn musiikissa kuuluu mustalaismusiikin temperamentti, omien raikkaiden laulujen persoonallisuus ja suomalainen kansanperinne. Duon eläväinen ja ilmeikäs esiintyminen tempaisee kuulijan vauhtiin mukaan. Vahvaa harmoonista lauluaan nämä äänitaiteilijat rikastuttavat kansanperinnesoittimilla. Muusikot ovat tulleet tunnetuksi mm. Värttinästä, Ketsuroista ja Kuunkuiskaajista.
https://www.facebook.com/tipsygipsyt/

ENKEL
“Seksiä, neroutta!” (Yleisöpalaute, Mallusjoen takinkääntöviikko 2018) ENKEL on herkkä ja hersyvä ​pelimannityttöbändi, jonka ohjelmisto koostuu perinteisistä hittikappaleista sadan vuoden takaa ​sekä ​yhtyeen jäsenten kansanmusiikkipoljentoisista sävellyksistä.​ Teemat vaihtelevat heinälatoromantiikasta sanattomiin ja sanallisiin rakkauslauluihin sekä karjalaisesta kansantanssiperinteestä hikiseen hiihtokilpaan.

Toinen albumi We Are ENKEL julkaistiin toukokuussa 2018 Viron-kiertueella ja esikoislevy Pappilan hääyö valittiin Vuoden kansanmusiikkilevyksi 2016. ​Yhtye on esiintynyt laajasti Suomessa, Virossa ja Pohjoismaissa.
Leija Lautamaja – 2,5-rivinen haitari, laulu
Miia Palomäki – 2,5-rivinen haitari, laulu
Maija Pokela – kantele, laulu
Iida Savolainen – alttoviulu, laulu
http://www.enkelband.com/

REBEKKA HOLI
Rebekka Holi tekee suomenkielistä, melodista ja yllättävää musiikkia, jossa genrerajat venyvät ja paukkuvat muun muassa teatterimusiikin, suomipopin ja random-lallattelun välillä.