Ilo Ensemble Bulevardin kahvisalongissa

Kuvaus

Lauluyhtye Ilo Ensemble konsertoi tunnelmallisessa Bulevardin kahvisalongissa lauantaina 9.12.2017 klo 18.
Tule ravitsemaan vatsaa ja sielua! Vapaa pääsy, tervetuloa!

Ilo Ensemble valloittaa lämpimällä soinnillaan ja välittömällä lavaesiintymisellään. Paljon kiitosta rohkeista ja puhuttelevista esiintymisistään saanut yhtye voitti kesäkuussa 2017 Tampereen Sävelen kansainvälisen yhtyelaulukilpailun akustisen sarjan. Ilo Ensemble julkaisi ensilevynsä lokakuussa 2017. Tässä maistiaisia levyltä: https://soundcloud.com/iloensemble

Ilo Ensemblen muusikot ovat säveltäneet, sovittaneet ja sanoittaneet uusia elämänmakuisia lauluja. Niiden koskettavat tarinat kumpuavat yhteiskunnallisista ja omakohtaisista aiheista; arjen iloista ja suruista, äitiyden haasteista, kaipuun haikeudesta ja eriarvoisuudesta. Yhtyeen intohimona ja inspiraation lähteenä on rekilaulu: 1800-luvun populaarimusiikki. Näille kansanlauluille ei mikään inhimillinen ollut vierasta. Rekilauluperinne ei ole pölyinen kuriositeetti, vaan hedelmällinen maaperä ja väkevä väylä ajatuksille, koskivat ne sitten salaisinta rakkautta tai yhteiskunnan kipeimpiä epäkohtia.

Vuonna 2012 perustetun a cappella -yhtyeen jäsenet kohtasivat toisensa opiskellessaan Sibelius-Akatemiassa. Ilon sydän sykkii kansanmusiikille, improvisaatiolle ja teatterimusiikille. Monipuolisesta osaamisesta syntyy musiikillinen keitos, jonka kekseliäs sointimaailma ja äänenkäyttötavat tempaavat kuulijan mukaansa.

Ilo Ensemble:
Helmi Camus, Salla Haavisto, Lotta Hagfors, Tiina Palmén, Ulla Silvennoinen – laulu

https://iloensemble.com/
https://www.facebook.com/iloensemble/
https://soundcloud.com/iloensemble