Kaksiriviset pois naulasta -opetusryhmät Esbo Arbiksessa

Kuvaus

Nyt kaksiriviset haitarit pois naulasta!

Esbo Arbiksessa eli Espoon ruotsinkielisessä työväenopistossa alkaa historian ensimmäisen kaksirivisen haitarin opetusryhmä ensi syksynä. Opetuskieli suomi ja / tai ruotsi. Tämän hetkisen suunnitelman mukaan ryhmiä olisi kaksi eli alkeis- ja jatkoryhmä. Alkeisryhmä aloittaa aivan alusta, eikä näin ollen minkäänlaista soittotaustaa tai nuotinlukutaitoa edellytetä. Jatkoryhmässä on jo hyvä osata jonkin verran soittimen perusteita, ja kohtuullisella nuottikorvalla pärjää hyvin eikä nuotinlukutaidosta haittaa ole.

Opetus alkaa 10.9. ja jatkuu tiistai-iltaisin 3.12. saakka. Alkeisryhmä aloittaa klo 18.30 ja jatkoryhmä 19.45. Ensimmäisellä kerralla kaikki voivat halutessaan tulla jo 18.30. Oppitunnin kesto 75 min. Lopullinen kurssijako tasoryhmiin selviää ilmoittautumisajan loputtua. Oma tai lainakaksirivinen (G/C) tarvitaan.

Opetuspaikka on Ruusutorpan koulu Espoossa, os. Leppävaarankatu 24. Koulu sijaitseen lyhyen kävelymatkan päässä Leppävaaran asemalta lähes Sellon kauppakeskuksen vieressä.

Ilmoittautuminen alkaa ke 22.05.2019 https://ilmonet.fi/#!code=EA190379
Hakusanat durspel tai harmonikka.

Kurssin hinta on vain 36 € käsittäen 12 opetuskertaa.

Tervetuloa huippuharrastuksen pariin!

Pekka Pentikäinen, ope