Kansanlaulun tiiviskurssi / PERUTTU

Kuvaus

KURSSI PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN TAKIA

Tervetuloa tutustumaan kansanmusiikkiin mukaansa tempaavien laulujen myötä! Muun muassa rallatukset, polskalaulut ja rekilaulut tulevat tiiviskurssilla tutuiksi. Laulamme yhdessä helposti omaksuttavia perinnekappaleita Suomesta ja lähialueilta. Opettelemme kappaleita korvakuulolta, joten nuotinlukutaitoa ei tarvita, vaikka kaikki materiaalit jaetaan myös nuotteina. Aloitamme kurssi-illat mukavilla äänenavausharjoituksilla ja tutustumme lyhyesti myös kappaleiden historiaan tiiviiden tietopakettien ja äänitteiden kautta. Pääpaino on kuitenkin yhdessä laulamisessa ja musiikin tekemisessä! Kurssin tarkka sisältö mukanaolijoiden mukaan. Tule rohkeasti mukaan tutustumaan kansanlaulun rikkaaseen maailmaan! www.suvioskala.net

Hinta senioreille, eläkeläisille, työttömille, oppimisvaikeuksista kärsiville ja maahanmuuttajille 60 €. Opetushallitus tukee tätä kurssia.

Tämän kurssin voit maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.

Ilmottaudu osoitteessa: https://www.opistopalvelut.fi/helsinginaikuisopisto/course.php?t=17522&l=fi