Kihaus Folk 2019

Kuvaus

KIHAUS FOLK 5.-6.7.2019 ”KESÄN LEPPOISIN FESTIVAALI”

Kihaus Folk -kansanmusiikkifestivaali on koko perheelle tarkoitettu lämmintunnelmainen tapahtuma. Festivaali pidetään keskikesällä idyllisessä maalaisympäristössä Rääkkylän kylällä. Perjantain ohjelma on suunnattu enemmän aikuiseen makuun. Esiintymässä ovat kevään aikana Vain elämääkin -sarjassa ollut ihana Erin, tanssijalan vipattamaan saava Helsinki-Cotonou Ensemble, ulkomaisina vieraina ovat fuusiokansanmusiikkia esittävä Folk Talk Venäjältä sekä superlahjakkaiden nuorien soittajien Crying Uncle Bluegrass Band Yhdysvalloista jne.

Lauantaina päivällä on huomioitu erityisesti lapset. Heille on järjestetty omat Mytty-iltamat, konsertteja, kuten Ville Karttunen ja Superradio sekä aina hieno Motora esittää Puhuva kuusi -teoksen. Festivaaleilla järjestetään myös työpajoja, joihin voi osallistua niin lapset kuin aikuiset. Tarjolla on käsillätekemistä, kanteleensoittoa, rekilaulujen sanoittamista ja ihan kaikki voivat lähteä tanssimaan vartiksi katrilia.

Lauantaina konsertteja pitävät mukaansatempaava yhdenihmisen orkesteri Maija Kauhanen, aina vakuuttavat Timo Rautiainen & Ville Ojanen, kansanmusiikin etno teknoksi muokannut Alieu Kamara jne.

Kohtaamme jälleen Rääkkylän koulukeskuksen viihtyisällä piha-alueella. Musiikin lisäksi tarjolla on pieni torialue myyntikojuineen, ruokapisteet, annsikeluravintola ja paljon hyvää mieltä. Perjantaina portit aukeavat klo 17.30 ja lauantaina klo 11.30. Kumpanakin iltana juhlat jatkuvat aina klo 01 saakka. Lämpimästi tervetuloa Kihaus Folkkiin!