Nordic Dance Oulu

Kuvaus

Nordic Dance Oulu aloittaa syksyllä 2019! Nordic Dance on kaikille avoin tanssiklubisarja. Nordic Dance Helsingin pikkusisarus aloittaa toimintansa Oulussa lokakuussa 2019. Nordic Dance -klubeilla opetellaan ja tanssitaan suomalaiseen ja muihin pohjoismaisiin traditioihin pohjautuvia tansseja elävän musiikin tahdissa. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita, mutta klubit soveltuvat myös tanssia pidempään harrastaneille. Nordic Dance Oulun ensimmäinen klubi järjestetään
  Maanantaina 7.10.
Oulun vanhassa pappilassa (Asemakatu 6) klo 18 ovet
klo 18.30 workshop
klo 19.30 tanssit Ilta rakentuu workshop-osiosta, jossa opetellaan erilaisia pari- ja muita sosiaalisia tansseja rennolla otteella ja tutkitaan tanssin ja musiikin yhteyttä pohjoismaisissa perinteissä. Workshopin jälkeen ilta jatkuu yhdessä tanssien Nordic Dance Oulu House Bandin säestyksellä. Vapaa pääsy.
Voit halutessasi tukea toimintaa lahjoittamalla säästöpossuumme. Huom!
Suosittelemme tanssi- tai muiden sisäkenkien ottamista mukaan. Ulkokengät voi jättää eteiseen.

Kahvila on auki Nordic Dance Oulu -klubien aikana.

Syksyn 2019 aikana Nordic Dance Oulu -klubeja järjestetään kerran kuussa erilaisissa kulttuurihistoriallisesti mielenkiintoisissa tiloissa. Oulun vanha pappila on arkkitehti Carl Ludvig Engelin suunnittelema empire-tyylinen pappila, jonka päärakennus on valmistunut vuonna 1827. Ensimmäinen klubi järjestetään yhteistyössä Oulun tuomioseurakunnan kanssa. Nordic Dance Oulun toimintaa järjestävät oululaiset kansantanssijat ja -muusikot Hanna Poikela, Osmo Hakosalo, Aale Luusua ja Anne-Mari Kanniainen. Nordic Dance Oulun toimintaa syksyllä 2019 tukee Taiteen edistämiskeskuksen Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun taidetoimikunta.