Rahvaan jamit

Kuvaus

Rahvaan jamit kerran vielä!

Vapaa pääsy!

 

Rahvaanmusiikin kerhon  kevätkausi päättyy tällä erää keskiviikkona 8. toukokuuta kaikelle kansalle avoimiin kansanmusajameihin, jotka järjestetään tuttuun tapaan Erkkilänsillan kupeessa Musiikkikoulu Uulun tiloissa (Peltokatu 16, C-rappu, 4. krs).

 

Jamit alkavat kello 19 ja jatkuvat kunnes aamu koittaa…

 

Samalla juhlistamme valtakunnallista Kansanmusiikin ja Kansantanssin päivää, jota vietetään perinteisesti äitienpäivää edeltävänä keskiviikkona, kuluvana vuonna siis 8.5.

 

Jami-isäntänä tietenkin mandoliinimestari Joonas Ojajärvi, joka on luvannut lisätä jamirepertuaariin myös kaikentasoisille soittajille sopivia kahden soinnun kappaleita!

 

Oma soitin on suotava, mutta yhteiskäytössä on myös pieniä rytmisoittimia. Soitto on pääosin korvakuulolta, mutta nuotteja on tarvittaessa saatavilla.

 

Jameihin saa myös tulla vain musiikkia kuuntelemaan eikä tanssinaskelien tapailukaan ole pahitteeksi! Rahvaanmusiikin kerhon tanssitaitoiset aktiivijäsenet lupaavat ohjata tanssinaskelissa alkuun.

 

Ja pienet linnut lauloivat, että myös ainutlaatuinen ja hämmästyttävä kansanmusiikkivideoklubi löytää paikkansa jami-illassa!