Rahvaanmusiikin kerho: Antti Korhola Potkasee Oven Sisään, The Mystic Revelation of Teppo Repo feat. Joose Keskitalo

Kuvaus

Huhtikuun Rahvaanmusiikin kerhossa Harry Potterin näköinen viulisti-Antti potkasee ystävineen Telakan oven sisään (vain musiikillisesti, ei kirjaimellisesti toivottavasti, Rahvis ei vastaa mahdollisista vahingoista!). Samalla tupaan astelevat legendaarisen ja arkistoäänitteiltä tutun paimensoittaja Teppo Revon henkiset jälkeläiset mukanaan Joose Keskitalo.

Luvassa Telakan keväisessä hämyssä festarikesän odotusta nostattavaa onnellista viulismia sekä vähintääkin mystistä ja meditatiivista etnofuturismia!

Rahvaanmusiikin kerho Kulttuuritalo Telakalla (Tullikamarin aukio 3, Tampere)
to 19.4. klo 21.00
liput 10/5€

20.30 lipunmyynti
21.00 Antti Korhola Potkasee Oven Sisään
22.00 The Mystic Revelation of Teppo Repo feat. Joose Keskitalo

Jamit tuttuun tapaan klo 19-20.30 Kulttuurikeskus Uululla (Erkkilänkatu 11 C, 4.krs) Heini Saari-Korpelan johdolla!

PS. Ja jäseneksi voi klubeillamme! Jäsenkortilla alennettuun hintaan sekä musa- että tanssiklubeille + Telakan tiskiltä Rahvis-iltoina opiskelijahinnoilla kurkun kostuketta! Jäsenmaksu 15€/kalenterivuosi.

Kevään viimeinen musaklubi:
10.5. Kansanmusiikin päivän levy- ja videoklubi

Kevään tanssiklubit:
14.4. Antti Savilampi, Sipakka, Capoiera Força Natural sekä Niinirannan pelimannit (klo 12 @ Monitoimitalo)
28.4. Tanssiklubi Karjalaisen Nuorisoliiton kanssa (HUOM! klo 20 @ Club Tunneli)

***
ANTTI KORHOLA POTKASEE OVEN SISÄÄN

Antti Korhola Potkasee Oven Sisään pyrkii harmoonin ja kahden viulun voimin kohti hyvyyttä ja kauneutta; kohti ilon ja ystävällisyyden tunteita. Yhtyeen musiikissa kansanmusiikkipoljento kohtaa detaljirikkaat harmoniat ja kamarimusiikillisen yhteissoiton.

Antti Korhola - viulu, kitara, sävellykset
Teemu Eerola - viulu
Juska Ojajärvi - harmooni

https://soundcloud.com/nttiorholaotkaseevenisn

***
THE MYSTIC REVELATION OF TEPPO REPO feat. JOOSE KESKITALO

The Mystic Revelation Of Teppo Repo sai alkunsa kevättalvella 2013, kun muusikot Eero Tikkanen ja Otto Eskelinen alkoivat soittamaan inkerinsuomalaisen paimensoittajan, Teppo Revon musiikkia. Myöhemmin mukaan tuli Arwi Lind. Trion soinnillinen paletti on laaja. Akustisten, jopa kamarimusiikillisten tulkintojen lisäksi T.M.R.O.T.R:n musiikissa yhdistellään Teppo Revolta taltioituja äänileikkeitä rumpukoneen rytmeihin, c-­kasettinauhalta toistettaviin ääniin, sekä improvisaatioon.

The Mystic Revelation of Teppo Repo on mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen yhtye, suomalaisen etnofuturismin tiennäyttäjä. Yhtyeen musiikissa kuuluvat suomalais-ugrilaiset perinteet, shamanistinen ja arkainen soundi, jazz ja kansanmusiikki. Keikoilla meditatiivisesta ja intuitiivisestä tunnelmasta tulee kokemus. Yhtyeen instrumentteihin kuuluu mm. hirsirakentaja Paavo Eskelisen hirsisoittimet. T.M.R.O.T.R.:in riveihin liittyy tänä iltana myös yhtyeen ystävä, lauluntekijä Joose Keskitalo.

Yhtye julkaisi uuden albuminsa Tulisen kukon tanssi viime vuoden helmikuussa.

Otto Eskelinen – huilut, saksofoni, bandoneon, perkussiot, mpc
Eero Tikkanen – kontrabasso, viulu
Arwi Lind – hirsisoitin ja muut lyömäsoittimet

https://www.youtube.com/watch?v=qc4mGD-yCbQ