Sampo Soikoon! Juurakko, Tomas Takolander

Kuvaus

JUURAKKO
Juurakon "Oi, Maalina” -levynjulkaisukiertue käynnistyy Sampo soikoon! -klubilta 19.5.2017. Juurimusiikkia ja väkevää tarinankerrontaa yhdistelevä Juurakko risteyttää suomenkielisen blueslaulannan ja perinteisen kotimaisen soittimiston railakkaalla skiffle-asenteella. Yhtyeen kiitetty ensimmäinen studioalbumi "Lauluja kuistilta" oli vuoden 2014 etnoalbumiehdokkaana Emma-Gaalassa. "Oi, Maalina" -levyllä yhtye tarjoilee entistäkin rouheampaa ja rohkeaa Juurakko-bluesia. Musiikki vie ajoittain syvälle rämeelle ja toisinaan tanssittaa kepeästi laivan kannella. Juurakko ylittää juurimusiikin tyylirajat riemukkaasti eikä kaihda eriskummallisiakaan tarinoita. Tässä konsertissa ollaan juurilla ja mullassa kyynärpäitä myöten.

Laura Kaartinen – laulu, matkaharmoni, lyömäsoittimet
Eija Kankaanranta – kanteleet
Kaisa Saarikorpi – laulu, sikarilaatikkosoittimet, kitarat, lyömäsoittimet
Minsku Tammela – laulu, jouhikko, kampa, munniharppu, lyömäsoittimet
Anna Wiksten – laulu, plankku, lyömäsoittimet

juurakkoband.blogspot.fi

TOMAS TAKOLANDER (trubaduuri)
Musiikin moniottelija Tomas Takolander konsertoi paitsi laulajana ja kitaristina, myös pianistina ja trumpetistina niin yksin kuin erilaisten yhtyeiden ja orkestereiden riveissä. Hänen omat folklaulunsa ovat saaneet vaikutteita monesta suunnasta, kansanperinteestä populaarimusiikkiin.

Aikataulu:
Ovet klo 20:00
Tomas Takolander klo 20:30
Juurakko klo 21.20

Liput 12€. Ennakko http://nukketeatterisampo.fi/ohjelmisto/
tai varaukset p. 020 735 2235, toimisto(at)nukketeatterisampo.fi

Sampo Soikoon –klubi
Klubi on virkistävä tulokas aikuisten rentoon klubitarjontaan. Sampon Satumainen kahvila tarjoilee koko illan A-oikeuksi