Sävelten Mosaiikki – Tonernas mosaik

Kuvaus

Tapahtumaviikko alkaa sunnuntaina 20.8.2017 koko perheelle suunnatulla kansanmusiikkiaiheisella Trad & Folk tapahtumalla Wohlsin kartanolla klo 14-18.

Esiintymässä on mm Kirkkonummen pelimannit, Kyrkslätts folkdansare, Hyvä trio, folk-yhtye Kyntäjä, sånggruppen VisLa, Porkkalan laulu, duo Veikkolan pojat, kansanmusiikkitrio Yykaakoo, Lappböle hornkapell ja mestaripelimanni Usko Välimäen harmonikkaperhe kolmen sukupolven voimin.

Keskiviikkona 23.8 laulu- ja soitinyhtye luo unelmia kesäyössä klo 19 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa ja perjantaina 25.8 St. Michael Brass kajahtaa ilmoille satavuotiset sävelemme samassa kirkossa klo 21.

Lauantaina 26.8 järjestetään Viihteellinen Veikkola-konsertti Veikkolan koululla klo 18-21.
Mukana ovat Veikkolan viihdelaulajat, Porkkalan laulu, sånggruppen VisLa, kilpatanssiseura TanssiDans ry, hanuritrio Uskos Pois ja Kirkkonummen musiikkiopiston kitarayhtye.

Musiikkiviikko päättyy sunnuntaina 27.8 klo 16 pidettävällä juhlakonsertilla Kirkkoharjun koulun D-salissa Kirkkonummen keskustassa. Konsertissa esiintyy Kirkkonummen muusiikkielämän eturiviin kuuluvat kuorot: Kirkkonummen kamarikuoro, Kyrkslätts manskör, Nuorisokuoro Merituuli. Mukana ovat myös Kirkkonummen kamariorkesteri ja Kirkkonummen Oopperayhdistys.

Ohjelmistossa on mm Fredrik Paciuksen, Oskar Merikannon, Jukka Linkolan, Annukka Aholan ja Jean Sibeliuksen sävellystuotantoa.

Konsertti päättyy kaikkien esiintyjien yhteisesti esitettävään Jean Sibeliuksen Finlandiaan.

Liput/ohjelmat on saatavissa konserttipaikoilta ja Trad & Folk tapahtuman,  Viihteellinen Veikkola-konsertin ja juhlakonsertin osalta myös ennakkoon Kirkkonummen Luckanilta 15.6.2017 alkaen.