Tutustumiskurssi flamencolaulun maailmaan II

Kuvaus

TUTUSTUMISKURSSI FLAMENCOLAULUN MAAILMAAN II
la 10.3.2018 klo 10.00–13.30
Opettaja: Anna Murtola
Kurssimaksu: 55 €
>> Ilmoittaudu tästä https://goo.gl/forms/qu5h0vigbvMuCWqH2

Kurssi on jatkoa aiemmalle aiemmalle kurssille. Tervetuloa myös uudet oppilaat!

Tiiviskurssin aikana syvennytään espanjalaisen flamencomusiikin maailmaan sekä laulamisen että monipuolisen flamencorytmiikan ja taputusten eli palmasten kautta sekä opitaan perinteisiä flamencolaulusäkeistöjä eli letroja.

Vaikka kurssi on jatkoa aiemmalle tutustumiskurssille, mutta osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta laulusta, flamencosta eikä Espanjan kielestä. Pääasiana kurssilla onkin sukeltaa rohkeasti upean ja intensiivisen taiteenlajin pariin iloisella asenteella ja hyvässä seurassa.

Opettajana toimii oululaislähtöinen, kenties maailman pohjoisin flamencolaulaja Anna Murtola. Anna aloitti flamencolauluopintonsa 2000-luvun alussa ja on opiskellut lajia Espanjassa alan huippuammattilaisten johdolla. Annalla on pitkä kokemus flamencolaulun opettamisesta ja sen opetusmetodien kehittämisestä nimenomaan suomalaisille harrastajille. Anna on myös valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius Akatemian ja tanskalaisen Royal Academy of Music Aarhusin välisestä Nordic Master of Global Music –ohjelmasta.