HAILUODON PARITANSSIRETRIITTI JA TANSSISOITTOKURSSI 10.-12.2.2023

Oulun kupeessa, Hailuodon saarella, huurteinen helmikuu muuttuu hetkeksi onnelliseksi tanssivien ja soittavien ihmisten lämpimäksi yhteen kokoontumiseksi.

Retriitissä nautitaan kiireettömästä yhdessäolosta tanssin ja soiton merkeissä. Paritanssileiri toimii Hailuodon Nuorisoseurantalolla ja muusikkojen tanssisäestysworkshop Hailuodon Panimolla. Yhteinen tanssi ja soitto huipentuvat iltabileissä Panimon hämärässä.

Leirillä opettaa, tanssii ja soittaa joukko kansantanssin ja -musiikin ammattilaisia. Tanssiin innostamassa on Petri Kauppinen, Petri Hoppu ja Hanna Poikela, joka myös johtaa leiriä. Musiikista leirillä vastaavat Osmo Hakosalo, Aale Luusua ja Olli Seikkula. Paritanssileiriohjelma sisältää erilaisten kansanomaisten paritanssien opetusta ja tanssimista elävän kansanmusiikin kanssa. Syvennymme parikontaktiin sekä tanssin ja musiikin yhteyteen. Osallistujilta toivotaan aiempaa kokemusta paritanssista.

Halutessaan kurssilaiset voivat ottaa mukaan omia soittimia, ja osallistua välillä musisoiden. Muusikoiden työpajassa paneudutaan tanssisoiton saloihin. Syvennymme poljentoon ja eri tanssilajeihin korvakuulolta opeteltavien kappaleiden kautta. Pohdimme kontaktia tanssijoiden ja toisten soittajien kanssa. Taidot otetaan heti käyttöön yhteisissä tansseissa.

Lue lisää nettisivuiltamme https://ppkyhdistys.net/hailuodon-paritanssiretriitti-ja-tanssisoittokurssi/

Ilmoittaudu mukaan 15.1.2023 mennessä: https://forms.gle/72bvzZ7BNwuMKn3g8