Rauhan katrilli – Apua Ukrainaan tanssien ja soittaen

Osallistu Rauhan katrilli -tapahtumaan Helsingissä tai verkossa ja lahjoita Ukrainan kriisissä kärsivien hyväksi nettilippaaseen.

Rauhan katrilli järjestetään keskiviikkona 6.4.2022 klo 18-19 Helsingissä Balderin talon salissa. Esiintymässä nähdään mm. Vilma Jää, Kärri, NOOLI, Johanna Juhola ja Suhina. Tapahtumassa FolkJammaillaan Rami Melingin isännöimänä ja tanssitaan huutokatrillia Riina Hosion johdolla, joihin kutsumme mukaan tanssimaan koko kansantanssin ja kansanmusiikin yhteisön, joko ruudun välityksellä tai livenä. Näemme myös koostevideon etukäteen toimitetuista videotervehdyksistä ympäri Suomen.

Stream 6.4.2022 klo 18-19 YouTubessa https://youtu.be/e4S39GFd0No

Kansantanssijat ja kansanmuusikot keräävät Suomen Punaisen Ristin nettilippaaseen lahjoitusta katastrofirahastoon. Aktiivitekijät lahjoittavat pohjalle summan 400 €, joka on tarkoitus kymmenkertaistaa tempauksella kansantanssin ja kansanmusiikin yhteisön voimin. Jokainen osallistuja voi lahjoittaa juuri sen summan, kuin itse pystyy.

Pesämunan 400 € lahjoittajat:

Hanna Poikela, tanssija, tuottaja
Elias Martikainen, tanssija, tuottaja
Jarmo Romppanen/Vauhtiluiska, streamin tarjoaja
Johanna Juhola, muusikko
Teemu Korpipää, äänitekniikka
Maiju Laurila, tanssija, juontaja
Riina Hosio, tanssija
Salla Korja-Paloniemi, tanssija
Siiri Suoniemi, tanssija
Petri Prauda, muusikko
Emma Laitinen, tanssija
Jonna Lankinen, muusikko
Vilma Jää, muusikko
Maetka, tiedotus
Paula Susitaival, muotoilija
Saija Penttilä, muusikko
Rauhan katrilli järjestetään talkoovoimin. Balderin salin tarjoaa Fastighetsaktiebolaget Balder (Kiinteistöosakeyhtiö Balder). Äänikaluston tarjoaa Taito Hoffrén (Ääniä).

Tapahtuma Helsingissä jatkuu sosiaalisen tanssin ja soiton merkeissä. Kannustamme koko Suomen soittajia ja tanssijoita kokoontumaan yhteen omaan yhteisölliseen tekemiseen.

Jos haluat tulla paikalle tanssimaan tai soittamaan huutokatrillia ja seuraamaan esityksiä, toivomme että ilmoittaudut etukäteen osoitteeseen hanna.poikela (at) gmail.com.

Kansantanssin ja kansanmusiikin yhteisöllisyys on vahvaa, ja niin myös tuen näyttäminen Ukrainan kriisissä kärsiville yhdessä on meille tärkeää. Avun tarve tulee jatkumaan vielä pitkään ja toivomme, että tällä tempauksella voimme tanssien ja soittaen osoittaa välittämistä.

Jokainen voi auttaa oman tilanteen mukaan, toivomme lippaaseen runsasta tukemista. Jokainen euro lasketaan. Lahjoita sinäkin, yhdessä voimme auttaa enemmän!