Toukokuun KamuKanta-Kaffit

Tervetuloa kevään viimeisille kansanmusiikin ja kansantanssin alan yhteisille kaffeille zoomin välityksellä!

Linkki kaffeille: https://uniarts.zoom.us/j/63656220450
KamuKanta-kaffit on koko kansanmusiikin ja kansantanssin alan yhteinen kuukausittainen keskustelufoorumi, jossa voidaan nostaa keskusteluun ajankohtaisia yhteisiä aiheita.

Tämän kertaisten kaffien teemana on Kansanmusiikin ja kansantanssin perintöringin ajankohtaisia kuulumisia.
Suomi valmistelee vuonna 2021 Unescon aineettomalle kulttuuriperintösopimukselle seurantaraporttia. Miten voimme hyödyntää prosessia ja syntynyttä tilastotietoa alamme kehittämisessä.
Keskustelua johdattelee Leena Marsio, Museovirasto ja Matti Hakamäki, Kansanmusiikki-instituutti.

Kaffien aiheita voi ehdottaa keskustelun lomassa tai lähettää sähköpostitse toiminnanjohtaja@kansanmusiikkikansantanssi.fi.
KamuKanta-kaffit järjestää Kansanmusiikin ja Kansantanssin edistämiskeskus (KEK), joka ylläpitää alan yhteistä tietopankki-sivustoa, www.kamukanta.fi. Kaffit ovat koko kentälle avoimet ja KEK:n jäsenjärjestöt voivat varata aamukaffien vetovastuuvuoroja. KEK tarjoaa zoom-linkin ja henkilökunnasta on aina joku mukana keskusteluissa. Kaffien tavoitteena on lisätä alan sisäistä keskustelua ja tarjota epävirallista ja matalankynnyksen foorumia yhteisten asioiden käsittelyyn.

Kesätauon jälkeen Kaffit jatkuvat taas pe 27.8. alkaen ja ne järjestetään aina kuukauden viimeinen perjantai klo 9-10. Tervetuloa mukaan keskustelemaan! Erillistä ilmoittautumista ei tarvitse tehdä.